In de eerste wedstrijd in poule C1 speelden Winsum en Noordwolde tegen elkaar. Noordwolde komt al snel op 1-0. doelpuntenmaker Lucas Raker. Winsum komt al snel met 2-1 voor door doelpunten van Raul Bello en Daan van Aller. Met doelpunten van Remco Kamphuis (3x)Raoul Bello, Jaap Peter Leus, Emanuel Lahdo (2x), Jelle Roozeboom, Daan van Aller werd het uiteindelijk 11-1.

In de tweede wedstrijd zijn Bedum  en ’t Hogeland de tegenstanders van elkaar. Tom Hofman zet binnen 4 minuten met twee doelpunten de stand op 2-0 voor Bedum. Ook daarna blijft Tom Hofman op dreef met de 3-0. ’t Hogeland komt nog terug tot 3-1 via Julian Bakker. Lars Holwerda breidt echter de voorsprong verder uit. Jelle Loonstra maakt er nog 5-1 maar en het slotakkoord is uiteindelijk opnieuw voor Tom Hofman. 

In poule C2 is de eerste wedstrijd die tussen de Heracliden en Zeester. De score wordt al snel 1-0 door Chris Noordhof van Zeester. De score wordt verder uitgebreid door Levi Veenstra. Remco Piersma brengt de spanning terug in de 15e minuut. En Remco maakt er zelfs 2-2 van.  Echter Chris Noordhof maakt er met zijn tweede goals 3-2 van waardoor de winst uiteindelijk toch naar Zeester gaat.

In de tweede wedstrijd spelen KRC/ZEC tegen Noordpool. Binnen de minuut komt Noordpool op 1-0. Doelpuntenmaker Lars Mulder. Echter daarna creëren beide team weinig kansen waardoor Noordpool nog redelijk eenvoudig de wedstrijd wint.

Terug naar poule C1 voor de tweede ronde. Hierin ontmoeten Bedum en Noordwolde elkaar. De wedstrijd komt langzaam op gang. Het tempo is ook zeer laag in de beginfase.  Na  7 minuten opent Noordwolde de score via William Eggens. Echter Bedum komt snel weer terug. Doelpuntenmaker Tom Hofman. Het tweede doelpunt van Noordwolde is een juweeltje Lucas Rasker omspeelt zo’n beetje de hele achterhoede van Bedum en schiet de 2-1  en uiteindelijk de winnende treffer voor Noordwolde binnen.

Daarna mogen Winsum en ‘t Hogeland de degens kruisen. Het Hogeland weet lang de 0 te houden. Een stunt is in de maak. Pas in de 15 minuut komt Winsum op voorsprong door Emanuel Lahdo. De tweede goal wordt gescoord door Daan van Aller. ‘t Hogeland heeft dapper tegenstand geboden echter duurde de wedstrijd net even te lang.

In poule C2 spelen Noordpool en Zeester hun tweede wedstrijd tegen elkaar. Na 8 minuten komt Noordpool op voorsprong door een doelpunt van Xander Broekhuizen. Na 14 minuten scoort Marius Weisenbach de gelijkmaker. Chris Noordhof brengt in de 17 minuut Zeester op voorsprong. In de laatste minuut scoort Angelo Sitaram toch nog de gelijkmaker.

In de tweede wedstrijd gaan KRC/ZEC en de Heracliden de strijd tegen elkaar aan. In een wedstrijd met maar weinig echte kansen. Wel weet KRC de lat te raken. Na 14 minuten komt toch de Heracliden op voorsprong. Doelpuntenmaker is Ruben Slager. Remco Piersma verdubbelt in de 17e minuut de score waardoor de Heracliden met 2-0 wint. 

De derde ronde in poule C1 start met de wedstrijd tussen Noordwolde en ’t Hogeland. Noordwolde komt al snel op 1-0 door Lucas Rasker. In de 8e minuut scoort William Eggens de 2-0. William scoort ook snel daarna de 3-0. In de 12 minuut komt Noordwolde via Lucas Rasker op 4-0. Ook de 5-0 komt op zijn naam te staan.

Als laatste wedstrijd in deze poule spelen Winsum en Bedum tegen elkaar. De eerste echte kans is voor Bedum met een bal op de lat. Winsum opent de score via Raul Bello. Jelle Rozeboom verdubbelt de score en direct daarna wordt het zelfs 3-0 door Daan van Aller. In de laatste minuut krijgt  Bedum nog een penalty maar die wordt keurig door de keeper tegen gehouden. Eindstand 3-0.

Door deze resultaten is de eindstand in C1:

  1. Winsum: 9 punten (16-1)
  2. Noordwolde: 6 punten (8-12)
  3. Bedum: 3 punten (7-7)
  4. SJO ‘t Hogeland: 0 punten (1-13)

In C2 spelen Zeester en KRC/ZEC hun laatste wedstrijd tegen elkaar. KRC scoort na 15 minuten de 1-0. Doelpuntenmaker Stan Dijkema. Even later moet door een harde botsing Stan Dijkema  met een blessure het veld verlaten. Echter ZEC /KRC houdt stand. En wint hierdoor hun eerste wedstrijd. 

De laatste wedstrijd van de avond is Noordpool tegen de Heracliden. Een heuse derby. In de 6e minuut scoort Remco Piersma de eerste voor de Heracliden. Even later komt de Heracliden komt op 2-0 door Ruben Slager. En Remco Piersma brengt uiteindelijk de score op 3-0 voor de Heracliden.

Hierdoor wordt de eindstand in poule C2

  1. Heracliden: 6 punten
  2. Zeester: 4 punten
  3. Noordpool: 4 punten
  4. KRC/ZEC : 3 punten.

Dor de resultaten in beide poules promoveert de Heracliden op 3 januari naar de C1 poule en speelt ’t Hogeland de halve finale in de C2 poule.