In de heren A1 poule spelen Winsum en Noordpool de eerste wedstrijd.  Door doelpunten van achtereenvolgend Tim Hoff Reinder Haaksma en Wouter Bloem komt Winsum al snel op 3-0.. Voor Noordpool doet Kevin Gjaltema wat terug alleen Tim Hoff maakt er al weer snel 4-1 van. Via een knap uitgespeelde aanval maakt Reinder Haaksema en 5-1 van. Het volgende doelpunt is van Roy Streppel. Waarna Noordpool via Kevin Gjaltema nog wat terug doet. eindstand 6-2.

In de tweede wedstrijd tussen Eenrum en Noordwolde duurt het tot de 7e minuut voordat Siebrand Solinger Eenrum op voorsprong zet. Siebrand is ook degene die Eenrum in de laatste minuut op 2-0 zet. 

In poule A2 is de eerste wedstrijd de De Heracliden tegen Bedum.
De Heracliden komt na 3 minuten op 1-0 via Jeroen Linstra. Albert de Jonge verdubbelt de score in de 9e minuut. Bedum doet er alles aan om de voorsprong te verkleinen. Maar de vele aanvallen leiden niet direct tot een tegengoal. Zelfs een bal op de lat mag  de situatie niet veranderen. Bedum verkleint toch in de 16e minuut de score via Jorny van Haak. In de 18e minuut komt Bedum zelfs gelijk via Soeratmin Venema. Eindstand 2-2

De tweede wedstrijd in deze poule is Corenos tegen Rood Zwart Baflo.
Baflo komt al snel op voorsprong via Dunken Torringa. En 2 minuten later scoort dezelfde speler zelfs de 2-0. In de 15e minuut brengt Lars Baar de spanning terug tot 2-1. Maar verder komt Corenos niet meer.

Terug naar de A1 poule.

In hun tweede wedstrijd spelen Noordpool tegen Noordwolde. Het is Noordpool die de score opent via Vincent Zijlstra. Echter Noordwolde komt snel weer op gelijke hoogte door Joni van der Velde. In de levendige wedstrijd krijgen beide ploegen genoeg kansen maar de bal wil er niet in. In de 15e minuut komt Noordwolde toch op 2-1 via Jesse Hielkema. Dat wordt ook de eindstand.

Daarna zijn Winsum en Eenrum aan de beurt voor hun tweede wedstrijd.

Eenrum komt als snel verrassend aan de leiding via David Villalta. Echter Bouke Hoekstra scoort snel daarna de 1-1. En 4 minuten voor tijd scoort hij zelfs de 2-1. Wat ook meteen de eindstand is.

In poule A2 spelen Rood Zwart en de Heracliden hun tweede wedstrijd.

Jeroen Linstra scoort in de 4e minuut de 1-0 .Het wordt 1-1 via Melvin Folkers. Sebe Jan Vogel brengt de Heracliden weer op voorsprong.  Echter  Jordy Postma maakt weer gelijk waarna Albert de Jonge er direct weer 3-2 van maakt en Jeroen Oosterhuis de eindstand zelfs op 4-2 zet in het voordeel van de Heracliden. 

In de wedstrijd Corenos – Bedum is het Bedum die op 1-0 komt door Frank Roorda. dezelfde speler maakt ook de 2-0. Echter Nico de Vries brengt de spanning terug. Maar lang duurt de spanning niet. Soeratmin Venema scoort voor Bedum de 3-1.

In poule A1 is het Eenrumer David Villalta die tegen Noordpool in hun laatste wedstrijd de score opent. Noordpool komt op gelijke hoogte door Robert Wijninga maar direct daarna scoort Siebrand Solinger de 2-1 voor Eenrum en even later zelfs de 3-1. David Villalta brengt de 4-1 op het scorebord en ook de 5-1. De 6-1 wordt gescoord door Sam Hanenburg. Uiteindelijk kan Noordpool nog wat terug doen via  Vincent Zijlstra,6-2. En de eindstand komt op 7-2 door Sam Hanenburg.

In de laatste wedstrijd in deze poule spelen Winsum en Noordwolde tegen elkaar. In de 11e minuut scoort Winsum via Tim Hoff. Bauke Hoekstra scoort voor Winsum de 2-0 en José Bello maakt er uiteindelijk 3-0 van.

De eindstand in poule A 1  wordt dan

  1. Winsum:                 9 punten
  2. Eenrum:                 6 punten.
  3. Noordwolde:          3 punten
  4. Noordpool:             0 punten.

Winsum en Eenrum gaan hiermee door naar de finaleronde op vrijdag 4 januari.

in poule A2 spelen Corenos en de Heracliden hun laatste wedstrijd tegen elkaar. Een echte derby dus waarbij Albert de Jonge voor de Heracliden de score opent.

In een verder gelijk opgaande wedstrijd weet de Heracliden nog 2x te scoren via Sebe Jan Vogel en Wouter Hof.

De allerlaatste wedstrijd van de avond is Rood Zwart tegen Bedum. Inzet is naast de Heracliden de tweede ploeg voor de finaleronde.

Bedum scoort in de 4e minuut door Stijn Hekstra. 2-0 wordt het door Stef Klugkist. Opnieuw scoort Bedum via Frank Roorda en snel daarna opnieuw zijn tweede goals. En met zijn derde erachter aan wordt het 5-0. De 6-0 komt op naam van Soeratmin Venema. Dat is tevens de laatste goal van de avond.

De eindstand in poule A2 wordt dan

  1. Bedum:                              7 punten        (11-3)
  2. Heracliden:                        7 punten        (9-4)
  3. Rood Zwart Baflo:            3 punten
  4. Corenos:                            0 punten

Bedum en de Heracliden gaan door naar de finale avond aanstaande vrijdag.